top of page

Branding i web dizajn za dječju animaciju na vjenčanjima i eventima

KLIJENT
Little Stars, vl. Nina Hajdarovac

USLUGE
BRANDING
VERBALNI IDENTITET
VIZUALNI IDENTITET
WEB SJEDIŠTE

Nina Hajdarovac, začetnica ideje o animaciji djece na vjenčanjima i ostalim eventima u Hrvatskoj, kontaktirala me je s vizijom stvaranja brenda koji će odražavati njezinu strast i posvećenost ovom jedinstvenom poslu. Little Stars je brend koji donosi radost i zabavu najmlađima na posebnim prigodama, a moj zadatak je bio kreirati vizualni identitet i web sjedište koje će prenijeti toplinu, kreativnost i profesionalnost brenda.

Izrada web stranica i branding Rijeka Opatija Matulji.jpg

Verbalni identitet

Razvili smo branding koji jasno komunicira misiju Little Stars - stvaranje nezaboravnih trenutaka za djecu na vjenčanjima i događajima. Slogan "by Nina" ispod naziva brenda naglašava osobni pristup i vlasničku strast Nine Hajdarovac prema animaciji djece. Ton komunikacije je topao, prijateljski i pozivajući, osiguravajući osjećaj povjerenja i sigurnosti roditeljima i organizatorima događaja.

graficki dizajn matulji-min.png
graficka dizajnerica opatija-min.jpg
web dizajn matulji-min.jpg
little stars main photo-min.jpg
dizajn letaka-min.png

Vizualni identitet

Vizualni identitet Little Stars odražava nježnost i razigranost kroz upotrebu toplih pastelnih boja. Logo se sastoji od naziva "Little Stars" pisanog romantičnim pisanim fontom, uz dodatak blago pastelno roze boje i zlatnih zvjezdica koje simboliziraju magiju i radost koju brend donosi.

Brand strategija

Kreirali smo brand strategiju koja pokriva sve aspekte branda, od esencije i funkcionalnosti do osobnosti, vizije i misije. Definirali smo ciljne skupine, te način kako se brend prezentira online i offline. Ova strategija omogućuje da svaki element brenda komunicira koherentno i učinkovito, osiguravajući dugoročni rast i održivost poslovanja.

little stars web dizajn-min_edited.jpg

Dizajn web stranice

Web stranica Little Stars dizajnirana je kako bi bila privlačna i intuitivna, s naglaskom na korisničko iskustvo i lakoću pronalaska informacija. Stranica je ispunjena nježnim pastelnim bojama koje stvaraju umirujući i veseli dojam. Ključni elementi web sjedišta uključuju:

  • Jednostavna navigacija: Korisnicima omogućuje brz i lak pristup informacijama o uslugama, cijenama i kontaktima.

  • Galerija i svjedočanstva: Prikazuje fotografije s evenata i oduševljene komentare roditelja, dodatno naglašavajući kvalitetu i uspjeh usluga koje pruža Little Stars.

  • Integracija društvenih mreža: Povezuje posjetitelje s aktivnim prisustvom brenda na društvenim mrežama, potičući interakciju i povećavajući vidljivost.

 

Sve usluge koje sam pružila za Little Stars pomogle su u stvaranju koherentnog i prepoznatljivog brenda koji jasno komunicira vrijednosti i misiju Nine Hajdarovac. Little Stars sada s ponosom zauzima svoje mjesto kao pionir u animaciji djece na vjenčanjima i događajima u Hrvatskoj, donoseći osmijehe i radost svakom djetetu.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page