top of page

Web dizajn za frizerski salon

KLIJENT
She Cuts Your Hair, vl. Ivana Marušić

USLUGE
WEB DIZAJN

Ivana Marušić, majstorica kose i inovativna koloristica, vlasnica je frizerskog salona She Cuts Your Hair, smještenog u srcu Zagreba, na Prilazu Gjure Deželića 5. Salon visoke standarde prenosi kroz svoj moto "Mjesto gdje se vaša kosa oblikuje, njeguje i voli." Ivana me je angažirala da dizajniram modernu web stranicu koja će odražavati njezin jedinstveni pristup i visoku kvalitetu usluge koju pruža svojim klijentima.

Dizajn web stranice frizerski salon.png
Dizajn web stranice za frizerski salon.png

Dizajn web stranice

Za She Cuts Your Hair dizajnirala sam modernu web stranicu s dominantnom crnom bojom koja simbolizira eleganciju i luksuz. Dizajn je minimalistički, s naglaskom na visoku estetiku i jednostavnu navigaciju, omogućujući korisnicima lakoću pronalaska informacija o uslugama i rezervaciji termina. Stranica je optimizirana za sve uređaje, osiguravajući vrhunsko korisničko iskustvo bez obzira na platformu.

Ključni elementi web stranice uključuju:

  • Intuitivnu navigaciju: Omogućuje korisnicima jednostavan pristup informacijama o uslugama.

  • Vizualni identitet: Dominacija crne boje s naglascima koji reflektiraju eleganciju i sofisticiranost, u skladu s imidžem salona.

  • Moto salona: "Mjesto gdje se vaša kosa oblikuje, njeguje i voli" integriran je u dizajn, naglašavajući posvećenost i strast prema frizerskoj umjetnosti.

  • Fotografije i galerija: Prikaz radova  salona, što dodatno ističe visoku razinu usluge i profesionalnosti.

 

Web stranica She Cuts Your Hair stvorena je s ciljem da reflektira visoke standarde i strast Ivane Marušić prema frizerskom zanatu, pružajući klijentima sveobuhvatno i ugodno online iskustvo koje odražava kvalitetu usluge koju mogu očekivati u salonu.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page