top of page

Branding i web dizajn za tvrtku za zapošljavanje

KLIJENT
Elan Homecare

USLUGE
REDIZAJN LOGA
VIZUALNI IDENTITET
VIZUALI ZA DRUŠTVENE MREŽE
VERBALNI IDENTITET
DIZAJN WEB STRANICE

Elan Homecare, tvrtka specijalizirana za zapošljavanje njegovateljica u Njemačkoj, angažirala me za cjeloviti redizajn njihovog vizualnog identiteta i web stranice. Cilj je bio stvoriti moderan, privlačan i funkcionalan identitet koji će odražavati vrijednosti i misiju tvrtke.

Izrada web stranica i branding Rijeka Opatija Matulji.jpg

Verbalni identitet

Razvila sam verbalni identitet koji komunicira profesionalnost, brigu i predanost Elan Homecarea. Ton komunikacije je prijateljski, ali stručan, kako bi se potencijalni kandidati i klijenti osjećali dobrodošlo i sigurno.

dizajn loga za trtku.png
redizajn loga za tvrtku.png
graficki dizajn matulji.png
Dizajn web stranice Matulji.jpg
izrada web stranice matulji.png

Redizajn loga i vizualni identitet

Redizajnirala sam logo Elan Homecarea koristeći tonove lavande i zelene boje. Lavanda, nježna nijansa ljubičaste, asocira na prijateljstvo, privrženost i slobodu, dok istovremeno prenosi osjećaj dostojanstva i kreativnosti. Zelena boja savršeno nadopunjuje lavandu, simbolizirajući prirodu, rast, zdravlje i pozitivno djelovanje. Silueta osobe s dignutim rukama ukomponirana je uz naziv tvrtke, simbolizirajući radost, slobodu i entuzijazam. Koristila sam fontove Bunya Regular i Open Sans za moderni i čitljivi dizajn.

Vizuali za društvene mreže

Stvorila sam vizuale za društvene mreže koji odražavaju novi vizualni identitet. Koristila sam harmoniju lavande i zelene boje kako bih stvorila privlačne i informativne postove koji potiču interakciju i povećavaju prepoznatljivost brenda.

izrada Web stranica tvrtke.jpg

Dizajn web stranice

Dizajnirala sam web stranicu koja omogućuje korisnicima jednostavnu navigaciju i pristup informacijama o zapošljavanju njegovateljica. Stranica je optimizirana za sve uređaje i osigurava ugodno korisničko iskustvo, a istovremeno odražava profesionalnost i pouzdanost Elan Homecarea.

Kroz cjeloviti pristup redizajnu, Elan Homecare sada ima moderan i prepoznatljiv vizualni identitet koji odražava njihove vrijednosti i privlači nove korisnike.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page