top of page
dizajn web stranice obrta za cuvanje.png

Branding i web dizajn za obrt za čuvanje djece

KLIJENT

Event Fairies

USLUGE
VIZUALNI IDENTITET
WEB SJEDIŠTE

Event Fairies, obrt specijaliziran za čuvanje djece na događanjima, angažirao me za kreiranje veselih i privlačnih vizualnih elemenata koji će odražavati njihovu misiju i privući roditelje i djecu.

Izrada web stranica i branding Rijeka Opatija Matulji.jpg

Verbalni identitet

Razvila sam verbalni identitet za Event Fairies koji komunicira veselje, sigurnost i povjerenje. Ton komunikacije je prijateljski, topao i entuzijastičan, osiguravajući da se roditelji osjećaju sigurno dok povjeravaju svoju djecu Event Fairiesu. Fokus je na naglašavanju profesionalnosti u čuvanju djece i stvaranju čarobnih, zabavnih iskustava za najmlađe. Jezik je jednostavan, ali kreativan, s elementima koji potiču osjećaj čarolije i avanture, što se savršeno uklapa s vizualnim identitetom brenda.

graficki dizajn za zene poduzetnice.png
dizajn loga za obrte i male firme.png
dizajn i izrada web stranica matulji.png
Pink and Blue Balloons
animacija BRENDING I WEB DIZAJN.png

Vizualni identitet

Dizajnirala sam logo koji spaja naziv "Event Fairies" s ilustracijom dobre vile, gdje je njezina noga integrirana u slovo "I" u nazivu. Kombinacija ljubičaste i bijele boje daje logotipu šareni i veseli izgled, savršeno prikladan za usluge koje pružaju. Ovaj razigrani vizualni identitet prenosi osjećaj čarolije i zabave, što je ključno za privlačenje pažnje i povjerenja roditelja i djece.

Brand strategija

Kreirali smo brand strategiju koja pokriva sve aspekte branda, od esencije i funkcionalnosti do osobnosti, vizije i misije. Definirali smo ciljne skupine, te način kako se brend prezentira online i offline. Ova strategija omogućuje da svaki element brenda komunicira koherentno i učinkovito, osiguravajući dugoročni rast i održivost poslovanja.

izrada web stranica opatija rijeka.png

Dizajn web stranice

Web stranica je dizajnirana s naglaskom na šarene i vesele elemente koji odražavaju identitet Event Fairiesa. Koristila sam ljubičaste i pink tonove kako bih stvorila privlačan i dinamičan izgled. Stranica je intuitivna i jednostavna za navigaciju, omogućujući korisnicima lako pronalaženje informacija o uslugama čuvanja djece i rezervaciji termina.

Kroz pažljivo dizajnirane vizualne elemente i funkcionalnu web stranicu, Event Fairies sada ima prepoznatljiv i privlačan brend koji odražava njihovu misiju pružanja čarobnih i sigurnih iskustava za djecu na raznim događanjima.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page