top of page
izrada web stranice za poduzetnicu.png

Branding i web dizajn za poduzetnicu - vlasnicu kozmetičkog salona

KLIJENT

Natalija Babić

USLUGE
BRANDING
VERBALNI IDENTITET
VIZUALNI IDENTITET
WEB SJEDIŠTE

Natalija Babić, vlasnica uspješnog kozmetičkog salona u Petrinji, angažirala me za kreiranje cjelovitog vizualnog identiteta koji će obuhvatiti ne samo njezine kozmetičke usluge, već i stručne edukacije koje održava. Cilj je bio stvoriti brend koji odražava eleganciju, prirodnost i profesionalnost.

Izrada web stranica i branding Rijeka Opatija Matulji.jpg

Verbalni identitet

Razvila sam verbalni identitet koji komunicira stručnost, brigu i predanost Natalije Babić prema svojim klijentima i polaznicima edukacija. Ton komunikacije je prijateljski i profesionalan, osiguravajući da se svi osjećaju dobrodošlo i cijenjeno.

dizajn web stranice za poduzetnicu.png
dizajn loga za poduzetnicu.png
vizualni identitet za poduzetnicu.png
izrada web stranice za poduzetnicu.png
Vizuali za društvene mreže za poduzetnice.png

Vizualni identitet

Dizajnirala sam elegantan logo koji se sastoji od inicijala Natalije Babić (NB) uz dodatak stiliziranog lista koji daje sofisticiranu notu i promovira prirodnost. Boje korištene za ovaj brend su nježna pastelna roza, pastelno smeđa i svijetla pastelna zelena boja, koje zajedno stvaraju umirujući i profesionalni izgled.

Brand strategija

Kreirali smo brand strategiju koja pokriva sve aspekte branda, od esencije i funkcionalnosti do osobnosti, vizije i misije. Definirali smo ciljne skupine, te način kako se brend prezentira online i offline. Ova strategija omogućuje da svaki element brenda komunicira koherentno i učinkovito, osiguravajući dugoročni rast i održivost poslovanja.

Vizuali za društvene mreže

Kreirala sam vizuale za društvene mreže koji reflektiraju novi vizualni identitet. Koristila sam grafički prikaz bambusa, elegantno linijski, kako bih zadržala kontinuitet s ranijim vizualnim identitetom tvrtke. Ovi vizuali povećavaju prepoznatljivost brenda i potiču interakciju s publikom.

Dizajn web straniceza kozmeticki salon poduzetnica.jpg

Dizajn web stranice

Dizajnirala sam funkcionalnu i estetski privlačnu web stranicu koja jasno predstavlja usluge kozmetičkog salona i stručne edukacije koje Natalija Babić nudi. Stranica je intuitivna, optimizirana za sve uređaje i omogućuje jednostavnu navigaciju i pristup informacijama.

Kroz pažljivo kreirani vizualni i verbalni identitet, Natalija Babić sada ima koherentan i prepoznatljiv brend koji odražava njezinu stručnost i predanost klijentima te polaznicima edukacija.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page