top of page

Branding i web dizajn za uslužnu djelatnost

KLIJENT
Manola, vl.Damir Manola

USLUGE
BRANDING
VERBALNI IDENTITET
VIZUALNI IDENTITET
WEB SJEDIŠTE

Damir Manola je iskusni terapeut i vodič na putu osobnog rasta i duhovnog razvoja. Naš zadatak bio je kreirati cjeloviti branding koji će odražavati Damirovu stručnost, dubinu i predanost radu s klijentima.

Izrada web stranica i branding Rijeka Opatija Matulji.jpg

Verbalni identitet

Započeli smo s definiranjem verbalnog identiteta koji bi jasno komunicirao Damirovu filozofiju i pristup. Oblikovali smo ton komunikacije koji je topao, poticajan i prilagođen potrebama klijenata u potrazi za osobnim rastom. Naziv "Damir Manola" postao je sinonim za sigurnost, podršku i transformaciju.

Dizajn web stranica za obrtnike-min.png
dizajn logotipa za obrte i tvrtke graficki dizajn.png
graficki i web dizajn matulji opatija.png
Zen Garden
Brending i izrada web stranice za obrte.png

Vizualni identitet

Dizajnirala sam logotip koji kombinira Damirove inicijale DM na suptilan i moderni način. Minimalistički, ali simboličan dizajn odražava jasnoću i jednostavnost koja karakterizira Damirov pristup radu. Boje prirodnog spektra odabrane su kako bi naglasile povezanost s prirodom, mir i ravnotežu koje Damir promiče u svom radu.

Brand strategija

Kreirali smo brand strategiju koja pokriva sve aspekte branda, od esencije i funkcionalnosti do osobnosti, vizije i misije. Definirali smo ciljne skupine, te način kako se brend prezentira online i offline. Ova strategija omogućuje da svaki element brenda komunicira koherentno i učinkovito, osiguravajući dugoročni rast i održivost poslovanja.

Screenshot 2024-05-15 at 20.42.23.png

Dizajn web stranice

Web stranica Damira Manole nije samo informativna platforma, već i prostor za održavanje online tečajeva i meditacija. Visoko funkcionalan dizajn omogućuje korisnicima jednostavan pristup resursima i programima za osobni rast. Minimalistički stil dizajna prožima se kroz svaku stranicu, stvarajući zen ugođaj koji potiče posjetitelje na introspekciju i razvoj.

Kroz cjeloviti branding i web dizajn, Damir Manola ima snažnu online prisutnost koja odražava njegovu stručnost i predanost pomažući klijentima na putu osobnog rasta i duhovnog razvoja.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page