top of page
Forest Aerial View
HYGGE AFRAME LOGO.png

Dizajn logotipa kuće za odmor

KLIJENT
HYGGE Aframe

USLUGE
DIZAJN LOGOTIPA

Hygge Aframe je luksuzna kuća za odmor smještena u mirnoj šumi, izrađena u karakterističnom obliku slova A. Vlasnici su me kontaktirali s ciljem stvaranja jedinstvenog logotipa koji će odražavati njihovu filozofiju i prepoznatljiv izgled kuće.

Dizajn loga i web stranice kuce za odmor.webp
kuca za odmor BRENDING I WEB DIZAJN.png

Dizajn logotipa

Naziv "HYGGE" dolazi iz danskog jezika i označava koncept udobnosti, topline i zadovoljstva koje dolazi iz jednostavnih i ugodnih trenutaka. Ovaj koncept savršeno se uklapa u filozofiju kuće HYGGE Aframe, koja svojim gostima nudi utočište od svakodnevnog stresa, mjesto gdje mogu pronaći mir i opuštanje u prirodi.


Logotip za HYGGE Aframe dizajniran je kako bi reflektirao jedinstvenu arhitekturu i prirodne elemente koji čine ovu kuću posebnim mjestom za odmor:

  • Oblik slova A: Inspiriran oblikom same kuće, logotip je dizajniran u formi trokuta koji simbolizira strukturu kuće.

  • Uzorak drveta: Kako bi dodatno naglasili prirodni i rustikalni aspekt kuće, koristili smo uzorak godova drveta unutar trokuta, što dodatno pojačava vezu s prirodom.

  • Tipografija: Naziv "HYGGE Aframe" ispisan je modernim, elegantnim fontom koji prenosi osjećaj luksuza i udobnosti.

Kombinacija prirodnih elemenata i modernog dizajna osigurava da logotip HYGGE Aframe bude prepoznatljiv i privlačan. Uzorak drveta unutar logotipa ne samo da imitira strukturu kuće, već i simbolizira trajnost, stabilnost i prirodnu ljepotu.

Kreiranjem ovog logotipa, cilj mi je bio prenijeti esenciju "hygge" filozofije te vizualno predstaviti luksuz i udobnost koje HYGGE Aframe pruža svojim gostima. Logotip je sada snažan identifikator brenda, koji gostima sugerira toplo, udobno i luksuzno iskustvo odmora u srcu prirode.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page