top of page
Logo Manola Studija - Simbol kreativnosti i profesionalnosti

STVARANJE, RAZVOJ, PROMOCIJA I KOMUNIKACIJA VAŠEG BRENDA

BOUTIQUE STUDIO za grafički i web DIZAJN

 

Branding, kreiranje atraktivnih web stranica i vođenje Vaših društvenih mreža - Manola Studio, gdje vaš brend ne samo da se ističe, već i ostvaruje svoj puni potencijal kroz spoj stručnosti i kreativnosti.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Ivana Manola - Strastvena grafička dizajnerica s fokusom na web dizajn i digitalni marketing

Ivana Manola

Pozdrav, ja sam

Ja sam mama dvojice prekrasnih dječaka - blizanaca Noaha i Noela, sretna supruga i grafička dizajnerica koji stoji iza brenda Manola Studio. 

 

Moja strast za grafičkim dizajnom prožima se kroz svaki aspekt mog života, a rad s klijentima na oblikovanju njihovih vizualnih priča donosi mi neopisivu radost. U svijetu boja, oblika i beskrajnih mogućnosti, svaki projekt za mene je prilika da stvorim nešto posebno.

 

Kroz spoj profesionalnosti i kreativnosti, Manola Studio nije samo moj posao, već i putovanje na kojem dijelim radost stvaranja i ostvarujem kreativne snove zajedno s vama. Dobrodošli u moj svijet gdje se svaka linija, boja i detalj brižno osmišljava kako bi vaša priča bila ispričana na najljepši mogući način.

Kako je sve počelo?

Zanima Vas

Manola Studio - Vaša kreativna destinacija za brending i dizajn loga

Od kada pamtim, bila sam sklona likovnom izričaju i umjetnosti a koja je svoj smjer na koncu pronašla u grafičkom dizajnu. Stjecajem okolnosti, put me u međuvremenu odveo u potpuno drugom smjeru – stoga sam 12 godina radila na poziciji voditelja tržišta Skandinavije u jednoj od najuspješnijih turističkih agencija u Hrvatskoj. Dok sam radila na spomenutoj poziciji, imala sam priliku biti na mnogobrojnim poslovnim putovanjima u Skandinavske zemlje. Ekstremna klima, tmurno vrijeme s dugim polarnim noćima i kratkim danima, sivilo, hladnoća… Ne čini vam se baš privlačno? Ako gledamo meteorološki, ni meni. Ali upravo u tom okruženju osjetila sam nadahnuće uživajući u radovima Skandinavskih dizajnera, njihovoj jednostavnosti, funkcionalnosti i estetici. Počevši od Per Mollerupa (danski grafički dizajner) i njegovim radovima na aerodromima u Kopenhagenu, Oslu i Stockholmu do njihovog načina života  tj. načina razmišljanja koji utječe na ljudske odnose, ponašanja i okruženje. 

Manola family.png

grafički dizajn? 

Kako je s time povezan

​Iz određenog mentaliteta mogu se iščitati međuljudski odnosi i kultura zemlje, kao i njezin utjecaj na život svakoga pojedinca. Filozofija življenja u Skandinaviji je dio kulture i svakodnevice. Iako se hygge (blagostanje), lagom (umjerenost) i koselig (udobnost) razlikuju u nekim načelima, ova su tri pojma u biti slična. Temelje se na pronalaženju životne ravnoteže u svemu što radimo te na uživanju u malim stvarima. Upravo u vrijeme najintenzivnijih putovanja dijagnosticirana mi je autoimuna bolest, te sam nedugo zatim dobila i službeni sufiks - osoba s invaliditetom. Moja bolest me ograničila u mnogočemu, ali mi je uz bezuslovnu pomoć i vodstvo supruga - istovremeno otvorila i vrata ka potpuno novom načinu života, rada i postojanja. Pružila mi je priliku da se nakon puno godina odvažim i okrenem novu stranicu u svom životu...I evo nas :)

Manola_studio_bck.webp
Grafički i web dizajn studio u Matuljima

Hvala od srca

Vaša iskustva

Rad s Ivanom iz Manola Studia bila je prava transformacija za moj posao. Njezina predanost i stručnost ne samo da su osigurale prekrasan vizualni identitet za moj brend, već su dodatno začinile i moju poslovnu priču. Ivanin pristup je ispunjen pažnjom i ljubavlju prema detaljima, čineći suradnju ne samo poslovnim iskorakom, već i nevjerojatnim osobnim iskustvom. Izrada web stranice i marketinških materijala bila je besprijekorna, a rezultati su nadmašili sva očekivanja. Hvala ti, Ivana, što si svojom magijom dodala posebnu notu mom biznisu i pretvorila ga u nešto što oduševljava i mene i moje klijente.

NIKOLINA HAJDAROVAC, LITTLE STARS

Manola studio background photo01.webp

Kvaliteta iznad kvantiteta

Termini za suradnju

U mom pristupu dizajnu, posvećenost klijentima je ključna. Radim s vrlo ograničenim brojem klijenata kako bih im osigurala potpunu predanost i personaliziranu pažnju. Moj raspored je često popunjen projektima i suradnjama, stoga je moj rad s novim klijentima pažljivo planiran. Periodično najavljujem otvorene termine ili vremenske prostore za suradnju s novim klijentima kako bih osigurala da imam dovoljno vremena i resursa posvetiti se svakom projektu s potpunom pažnjom. Kvaliteta nadmašuje kvantitet, te vjerujem u pristup koji omogućuje dublje razumijevanje i preciznost u izradi vizualnih identiteta. Otvorena sam za nove projekte, ali s naglaskom na pružanju vrhunskog iskustva i rezultata kroz ograničen broj suradnji.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Ivana Manola - dizajnerica za brending i dizajn loga koji se ističu iz mase
  • Pregledajte moju ponudu i portfolio kako biste dobili uvid u stil i pristup.

  • Ako želite daljnju suradnju, jednostavno zakažite sastanak putem dostupnih kanala.

  • Imate pitanja ili želite započeti suradnju? Slobodno me kontaktirajte – tu sam za vas!

Tu sam za Vas!

bottom of page