top of page
POKLON OKVIRI-min.png

Personalizirani obiteljski poster

Tražite savršen način da obiteljske trenutke pretvorite u trajnu uspomenu? Naši personalizirani obiteljski posteri nude jedinstvenu priliku da zabilježite vašu obiteljsku priču. Personalizirajte poster s imenima članova obitelji za dodir osobnosti u vašem domu.

Nove ilustracije-min.png

Obiteljske ilustracije

Jedan od najlakših načina da dodate osobnost i toplinu svom domu je ukrašavanje prostora umjetnošću koja vam nešto znači i koja predstavlja članove Vaše obitelji.
Unikatni i personalizirani posteri dizajnirani samo za Vas i Vašu obitelj odlična su alternativa klasičnim obiteljskim portretima. Obiteljski poster slavi ono što nas čini posebnima i ističe našu jedinstvenu vezu kroz riječi, slike i emocije. Naša Obitelj. Naše Uspomene. Naša Budućnost. Ovaj poster nije samo dekoracija, već podsjetnik na Vašu neizmjernu povezanost. Neka svaki dan bude prilika da se prisjetite Vaših vrijednosti, rastite zajedno i gradite budućnost ispunjenu ljubavlju. Ovaj personalizirani poster je izraz Vaše obiteljske snage i zajedništva koje Vas inspirira da idete naprijed. Obiteljski poster savršen je detalj za uređenje svakog doma, radilo se o domu u kojem već živite ili o poklonu za useljenje u novi dom.  Ovaj personalizirani obiteljski poster nosi Vaše snove i ambicije, a također podsjeća na dubinu Vaše obiteljske ljubavi i sreće.

KAKO NARUČITI SVOJ PERSONALIZIRANI POSTER

Galerija radova

obiteljska ilustracija poklon.png

Uspomena za cijeli život

Vjerujem da u svakoj prilici postoji razlog za zahvalnost i razlog da svojim najdražima uljepšate svakodnevicu uz poseban dar koji će zauvijek čuvati. Obiteljska ilustracija dizajnirana u akvarel tehnici uvjerljivo je jedan od najtraženijih proizvoda. Svaku ilustraciju kreiram u skladu s Vašim željama, te dodajem broj ručica koji odgovara Vašoj obitelji. U mogućnosti ste izabrati i pozadinu po Vašoj želji, kao i prigodan tekst koji će krasiti ovaj poster.

Best Sellers

bottom of page