top of page
Mila poster novorođence-min.png

Personalizirani Poklon​ za novorođenče

Tražite originalan poklon za rođenje bebe koji će se istaknuti i ostaviti dirljivu uspomenu? Naši personalizirani posteri za rođenje bebe sa detaljima novorođenčeta su savršen izbor. Poklonite jedinstvenu uspomenu koja će trajati cijeli život.

poklon-za-bebu-2-min.png

Poklon za rođenje djeteta

Što pokloniti za rođenje djeteta, a biti originalan, izdvojiti se i ostaviti dirljivu uspomenu za cijeli život? Personalizirani poster i unikatni poklon sa detaljima novorođenčeta kao kao dar prilikom rođenja idealan je izbor jer je uistinu jedinstveni poklon i uspomena! Ukoliko birate poklon za rođenje djeteta, svoj poklon moćete personalizirati imenom novorođenčeta, te detaljima o samom rođenju (vrijeme, dužina i težina bebe). Tako ovaj poklon ostaje prekrasna uspomena i podsjetnik na najbitniji dan u životu, kako bebice - tako i njegovih (ili njezinih) ponosnih roditelja. 

KAKO NARUČITI SVOJ PERSONALIZIRANI POSTER

Galerija radova

Mila poster novorođence-min.png

Što pokloniti za rođenje djeteta?

Kada na Svijet stigne novorođenče, svi želimo pronaći unikatan i poseban poklon…uspomenu koju ćemo zauvijek čuvati. Za vas sam dizajnirala upravo to - unikatne poklone, personalizirane postere za rođenje djeteta prekrasnih motiva za dječake i djevojčice. Uistinu savršen poklon za novorođenče. ​Vjerujem da će mamama najemotivniji poklon biti personalizirani poster koji savršeno čuva uspomene njihovog najsretnijeg dana. Personalizirani posteri za rođenje djeteta su kreativan i nježan način dobrodošlice novoj bebi u obitelj i uspomena koju će rado čuvati cijeli život. Svako dijete je posebno i zaslužuje poseban poklon! Istražite ovu posebnu kolekciju poklona za rođenje djeteta! Ovdje možete pronaći nevjerojatno raznovrsne i pažljivo dizajnirane postere koji će unijeti radost u život novih roditelja i malenih čuda. Personalizirani posteri omogućit će vam da izrazite svoju ljubav i sreću na jedinstven način. Istražite pažljivo dizajnirane postere koji će vam pomoći da podijelite uzbudljive trenutke s obitelji i prijateljima. Svojim darom ne samo da ćete obradovati roditelje, već ćete i stvoriti trajne uspomene koje će čuvati kroz cijelo odrastanje djeteta. Donesite osmijeh na lica svih koji slave novo rođenje!

Best Sellers

bottom of page