top of page
poklon za diplomanta.png

Personalizirani Poklon​ za diplomu

Tražite savršen poklon za diplomiranje koji će biti nezaboravan? Naši personalizirani posteri za diplomu pružaju jedinstvenu priliku da proslavite uspjeh diplomanta. Personalizirajte poster s imenom i detaljima diplome za trajnu uspomenu na ovaj važan trenutak.

poklon za diplomu-min.png

Poklon za diplomu

Promocija diplome je ogromna prekretnica u svačijem životu, a jedan od najboljih načina da čestitate prijatelju ili članu obitelji na postignućima jest darivanje personaliziranog poklona dizajniranog samo za njih. Jedinstveni i kreativan poklon koji će ih zauvijek podsjećati na studentske dane i ostati će divna uspomena na promociju diplome. Izvrstan poklon za sada i sjajna uspomena za budućnost. Personalizirani poster izrađen po uzoru na Vašeg diplomanta/diplomanticu, sa citatom po izboru, te njegovim/njezinim imenom i novostečenom titulom biti će draga uspomena za cijeli život.Poklon koji će ih zasigurno oduševiti i označiti fantastičan novi početak  na novom životnom putu. Nakon što nam pošaljete sve smjernice za izradu personaliziranog postera, naručeni poklon za diplomu u najkraćem mogućem roku stiže na Vašu adresu. Nakon što odradite taj najzahtjevniji dio, sve što vam preostaje jest čestitati vašem diplomantu na diplomi i uživati u proslavi! 

KAKO NARUČITI SVOJ PERSONALIZIRANI POSTER

Galerija radova

promocija-diplome-personalizirani-poklon-manola-studio.jpg

Personalizirani poklon za diplomante

Promocija diplome je veliki događaj za cijelu obitelj. Trenutak koji označava kraj jedne ere u životu Vašeg diplomanta ili diplomantice i početak potpuno novog života. Teško je pronaći savršen poklon koji pokazuje koliko ste ponosni na njihovih posljednjih nekoliko godina teškog rada - i pokazati koliko ih podržavate u nadolazećem poglavlju njihovog života. Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za diplomu, ne tražite dalje jer personalizirani poster za diplomu su upravo ono što tražite. ​Svi moji proizvodi su "made to order" što znači da ne čekaju spremni u nekom ormariću, nego ih izrađujem isključivo po narudžbi i samo za vas.  Nakon što mi pošaljete svoje želje i ideje, dizajniram ilustraciju i šaljem Vaš poklon okvir i personalizirani poster na Vašu adresu. Nastojim da rok od Vaše uplate do slanja finalnog proizvoda ne bude duži od 3-5 radnih dana. :)

Best Sellers

bottom of page