top of page
PERSONALIZIRANI POKLON ZA KRŠTENJE 4-min.jpg

Poklon za sakramente krštenja, prve pričesti i krizme

Bez obzira jeste li kum, član obitelji ili prijatelj, naši personalizirani posteri i posebno dizajnirane ilustracije za sakramente krštenja, prve pričesti ili krizme će zasigurno biti poklon koji će se svidjeti svima i koji će zauvijek ostati dragocjena uspomena. 

poklon za krizmu-min.png

Poklon za sakramente

Sakramenti krštenja, prve pričesti i krizme su usitinu posebni događaji u nečijem životu...Na koncu događaju se samo jednom i vrlo je bitno za prigodu sakramenta krštenja, prve pričesti ili krizme pokloniti najprikladniji dar koji će biti uspomena za cijeli život, a ovi personalizirani posteri i unikatne ilustracije za krštenje, prvu pričest i krizmu su upravo to. ​​

KAKO NARUČITI SVOJ PERSONALIZIRANI POSTER

Galerija radova

poklon za prvu pricest-min.png

Pokloni za krštenja, prve pričesti i krizme

Primanje sakramenta krštenja, prve svete pričesti i krizme imaju prije svega vjersko značenje te je važno da se to očituje i prilikom darivanja. Naši posebno dizajnirani pokloni za prigodu sakramenata ostaju kao trajna uspomena na svečani dan. Ta poseban dan primanja sakramenta bitno jr odabrati poklon koji će ostati u obitelji kao uspomena i podsjetnik na taj važan trenutak u djetetovom životu.

Best Sellers

bottom of page