top of page
najbolji poklon za uciteljicu-min.png

Personalizirani poklon za tetu u vrtiću

Tražite savršen poklon za zahvalu teta u vrtiću? Naši personalizirani posteri nude jedinstvenu priliku da izrazite zahvalnost i poštovanje prema vašoj omiljenoj teti. Personalizirajte poster s posebnom porukom zahvale za nezaboravan dar.

najbolji-poklon-za-tetu-u-vrticu-personalizirani-manola-studio3_orig-min.png

Što pokloniti teti u vrtiću?

Zahvalite tetama u vrtiću na brizi, igrama, pjesmama, brisanju nosića i suzica, vezanju cipelica, oblačenju jaknica i čarapica, popravljanju frizure…
Pokažite im zahvalnost prekrasnim poklonom dizajniranog samo za njih. Tete u vrtiću, kako ih svi od milja zovemo - nisu tu samo da čuvaju vašu djecu već ih nadahnjuju i pružaju im priliku da saznaju više o tome tko su i što žele raditi kad odrastu. Pokazale su im kako skupiti snage i ponovno se poslije svakog pada dići te kako upornošću može svatko od njih stići do svog cilja. Podučile su ih strpljenju, solidarnosti, empatiji. Otkrile su im tajnu kako će i oni puno toga moći kada budu još malo stariji.
​Njihovu požrtvovnost i predanost lijepo je nagraditi prije svega kako biste im pokazali koliko ste zahvalni na onome što rade! ​Tete u vrtiću su kao svjetionici koji vode najmlađe korake prema znanju i rastu. Sada, dok godina dolazi kraju, vrijeme je da se zahvalite svojoj omiljenoj teti na pažnji, strpljenju i neizmjernoj brizi koju je uložila u vaše malene. Kolekcija posebnih poklona za tetu u vrtiću pomaže vam da to učinite na poseban način.

KAKO NARUČITI SVOJ PERSONALIZIRANI POSTER

Galerija radova

teta vrtic poklon-min.png

Poklon za tetu u vrtiću

Svaki rastanak je težak i tužan, ali predstavlja i novi početak, a personalizirani pokloni za kraj vrtićke godine zasigurno će ih razveseliti i bit će prekrasna gesta s kojom ćete izraziti zahvalnost za sav njihov naporan rad. Odaberite personalizirani poklon koji će oduševiti tete u vrtiću koje će zauvijek ostati bitan dio odrastanja naše djece, a i sazrijevanja vas kao roditelja. Pronađite savršeni personalizirani poklon za tetu u vrtiću koji simbolizira sve one godine od prvog zubića do prvog slova koje su proveli s Vašim djetetom. Darujete tetu u vrtiću poklonom koji će im ostati vječna uspomena i s kojim ćete joj se zahvaliti za svaki zagrljaj, svaki poljubac, svaku utjehu, razgovor, za svaki osmijeh na licu…Na kraju krajeva, najbolji poklon za tete iz vrtića je onaj koji dolazi iz srca, a ljubav je glavni sastojak u svakom mom dizajnu koji kreiram samo za Vas! Završetak vrtićke godine označava novi korak u dječjem razvoju, a tete su bile tu da podrže svaki taj korak. Tete u vrtiću stvaraju trenutke koji ostaju u srcima djece zauvijek. Ova posebna kolekcija darova je pažljivo odabrana kako bi odražavala toplinu, radost i neizmjerne trenutke koje su stvorile.

Best Sellers

bottom of page