top of page

Branding i web dizajn za studio za uređenje interijera

KLIJENT:

IM Concept Vision, vl.Iva Milinovich

USLUGE
BRANDING
VERBALNI IDENTITET
VIZUALNI IDENTITET
WEB SJEDIŠTE

Vlasnica Iva Milinovich kontaktirala me sa željom za stvaranjem branda koji će odražavati vrhunsku kvalitetu i eleganciju usluga koje njezina tvrtka pruža. Iva je dugogodišnja stručnjakinja u području nekretnina i dizajna interijera, te je željela kreirati vizualni identitet koji će istaknuti jednostavnost, sofisticiranost i ekskluzivnost IM Concept Visiona.

Izrada web stranica i branding Rijeka Opatija Matulji.jpg

Verbalni identitet

Verbalni identitet IM Concept Vision komunicira jednostavnost, sofisticiranost i ekskluzivnost. Slogan "Gdje vizija postaje stvarnost" naglašava posvećenost brenda pretvaranju klijentskih snova u stvarnost kroz svoje usluge. Naziv IM Concept Vision zadržava prepoznatljivost i profesionalnost, dok jasno prenosi fokus na visoko kvalitetne usluge u prodaji nekretnina i dizajnu interijera.

2.png
Web stranica za dizajn interijera1.png
Web stranica za dizajn interijera.png
Full logos-min.png
Office Lobby

Vizualni identitet

Vizualni identitet IM Concept Vision pažljivo je kreiran kako bi odražavao suptilnost i ekskluzivnost usluga koje pruža tvrtka.

Logotip se ističe  svojom elegantnom jednostavnošću, s dominantnim inicijalima "IM" postavljenim u središte dizajna. Integracija natpisa "concept vision" unutar logotipa stvara harmoniju i potpunu uravnoteženost. Tanja linija koja nježno prolazi kroz središte logotipa dodaje notu dinamike i sofisticiranosti, naglašavajući suptilnu eleganciju ovog dizajna. Svaki element logotipa pažljivo je oblikovan kako bi odražavao suptilnost i ekskluzivnost usluga tvrtke. Ova jednostavna, ali izuzetno sofisticirana estetika odražava visoki standard tvrtke IM Concept Vision.  Ovaj izuzetno promišljeni dizajn logotipa ne samo da odražava osnovne vrijednosti brenda IM Concept Vision - jednostavnost, sofisticiranost i ekskluzivnost - već i stvara snažnu osnovu za prepoznatljivost i autoritet u industriji luksuznih nekretnina i opremanja interijera.

Odabrane boje - #E7D7C6 (topla bež), #BBA18A (prigušena zlatna), #231F20 (duboka crna) i #FFFFFF (čista bijela) - stvaraju sofisticiranu paletu koja odražava eleganciju i luksuz. Tanka linija koja prolazi kroz središte logotipa dodaje dinamiku i vizualni interes, dok se različiti natpisi "real estate" ili "interior design" prilagođavaju specifičnim granama usluga, pružajući jasnoću i prepoznatljivost.

Brand strategija

Strategija brenda IM Concept Vision osmišljena je kako bi obuhvatila sve aspekte branda - od esencije i funkcionalnosti do osobnosti, vizije i misije. Definirane su ciljne skupine i načini prezentacije brenda online i offline. Ova strategija osigurava koherentnu komunikaciju svih elemenata brenda, omogućujući dugoročni rast i održivost poslovanja.

Dizajn web stranice agencija nekretnine.png

Dizajn web stranice

Web stranica IM Concept Vision dizajnirana je s naglaskom na jednostavnost navigacije i visok estetiku, prilagođena za pregledavanje na različitim uređajima. Stranica informira posjetitelje o uslugama, projektima i novostima, dok svojim dizajnom i sadržajem pruža osjećaj povjerenja i profesionalnosti.

Shadow

Web

manolastudio.hr

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page